Inschrijven – Huisartsenpraktijk Vermeulen – Dussen
Vrijheidsplein 3 4271 AW Dussen Tel:0416-391250

Inschrijven

Wij bieden de mogelijkheid om het inschrijf formulier te downloaden via de website. Het mag ook op de praktijk gehaald/ingevuld worden. Voor iedere persoon die ingeschreven wilt worden moet een apart formulier ingevuld worden. Voor het inschrijven vragen wij u om hiervoor een afspraak te maken met de assistente. Voor deze afspraak vragen wij u een geldig paspoort of ID bewijs mee te brengen voor elk in te schrijven persoon.

Betere zorg door goede informatie

Ziekte, een blessure of een ongeval komt vaak onverwacht. Daardoor kunt u terechtkomen bij een onbekende arts, een andere apotheek of de huisartsenpost. Dan is het belangrijk dat die zorgverleners uw medische gegevens kunnen inzien.  Een zorgverlener is bijvoorbeeld een huisarts, een apotheker of een medisch specialist. In de artikelen 3 en 34 van de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG) staat beschreven welke beroepsgroepen zich zorgverlener mogen noemen. Zo krijgt hij een goed beeld van uw medische situatie en krijgt u de juiste zorg.

Altijd uw gegevens snel bij de hand

Zorgverleners maken daarom gebruik van een beveiligd netwerk om elektronisch medische gegevens te delen met andere zorgverleners: de zorginfrastructuur van het LSP. Veel zorgverleners gebruiken het LSP voor regionale gegevensuitwisseling, terwijl sommige zorgverleners het netwerk in meerdere regios gebruiken. Via het LSP kunnen zij de belangrijkste gegevens uit uw huisartsdossier opvragen én een overzicht van de medicijnen die u gebruikt. Zo hebben zij alle belangrijke informatie over uw gezondheid op elk moment snel bij de hand. Ook ‘s avonds, in het weekend en in spoedsituaties.

Alleen met uw toestemming – Bent u al gevraagd?

Uw huisarts en apotheek mogen uw medische gegevens alleen delen met andere zorgverleners als u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven. En andere zorgverleners mogen de gegevens alleen inzien als dat nodig is voor uw behandeling. U regelt uw toestemming door een toestemmingsformulier ingevuld en ondertekend in te leveren bij uw huisarts en apotheek.

Verder bieden wij u een kennismakingsgesprek met dokter Vermeulen aan. Dit is geheel vrijblijvend en u mag daar een afspraak voor maken bij de assistente. Mochten er nog vragen zijn neemt u contact op met de praktijk, tel.nr: 0416 – 391250

  • Het Intakeformulier nieuwe patiënt, vast of periodiek kunt u hier downloaden
  • Het toestemmingsformulier zorginfrastructuur kunt u hier downloaden.