Apotheek – Huisartsenpraktijk Vermeulen – Dussen
Vrijheidsplein 3 4271 AW Dussen Tel:0416-391250

Apotheek

Medicijnen, die de arts tijdens het spreekuur voorschrijft, kunt u meestal direct meenemen. Recepten van specialisten worden meteen bereid en aan u ter hand gesteld als de medicijnen op voorraad zijn.

U kunt op de volgende manieren medicatie herhalen:

  • Via het patiëntenportaal via onze website.
  • Via de telefoon 0416-391250, keuze 2, kunt u uw herhaalrecepten inspreken. Indien u een medewerker van de apotheek persoonlijk wilt spreken dan is het keuze 4. De apotheek is echter in de ochtend druk met uw bestelling klaar te maken en zij zijn dan ook pas vanaf 11:00 uur telefonisch voor u bereikbaar.
  • Inleveren lege verpakking met etiket in de daarvoor bestemde bak.
  • Recepten mag u sturen naar apotheek@huisartsdussen.nl

Afhalen van bestelde medicatie:

Bestelde mediatie kunt u 2 werkdagen later, tussen 14:00 en 17:00 uur, in de praktijk afhalen.

Herhaalservice

In onze praktijk kunt u gebruik maken van een herhaalservice. Indien u chronisch meerdere geneesmiddelen gebruikt, kunnen wij er ook voor zorgen dat de herhaalmomenten gelijk vallen, zodat u niet onnodig vaak naar onze praktijk hoeft te komen.

 

Help ons voor uw veiligheid

Het is onze taak om u zo goed mogelijk te begeleiden bij uw geneesmiddelengebruik. Daarvoor is het belangrijk dat wij precies weten welke medicijnen u gebruikt en wat uw medische geschiedenis is. Alleen op deze manier kunnen we namelijk controleren of u alle geneesmiddelen in combinatie veilig kunt gebruiken.

Sommige geneesmiddelen gaan niet goed met elkaar samen: ze versterken elkaars werking, of zwakken elkaars werking af. Ook als u een allergie heeft of zwanger bent, is medicatiebewaking van groot belang. Vergeet daarbij niet de geneesmiddelen die u zonder recept gebruikt, bij de drogist haalt, homeopathische medicatie en medicatie van een natuur genezer.

Zorg er daarom voor dat u uw geneesmiddelen zo veel mogelijk in onze praktijk haalt. Krijgt u na een ziekenhuisbezoek geneesmiddelen mee, dan vragen we u om dit aan ons door te geven, zodat we het kunnen opnemen in ons bestand. Door uw medische geschiedenis en medicijngebruik aan elkaar te koppelen,  kunnen wij u begeleiden bij een veilig geneesmiddelengebruik.