Afspraak maken – Huisartsenpraktijk Vermeulen – Dussen
Vrijheidsplein 3 4271 AW Dussen Tel:0416-391250

Afspraak maken

Voor een afspraak kunt u bellen op werkdagen tussen 8.00 – 17.00 uur op telefoonnummer 0416 – 391 250 keuze 3.
Op maandagochtend is de telefoonlijn druk bezet, wij willen u dan ook vragen om voor minder dringende zaken op een ander tijdstip te bellen.

De assistentes zorgen ervoor dat de organisatie van onze praktijk zo goed mogelijk verloopt. Om haar taken goed te kunnen uitvoeren zal de assistente soms aanvullende vragen stellen. Indien u denkt extra tijd nodig te hebben, bijvoorbeeld bij meerdere vragen, een kleine chirurgische ingreep of omdat u met meerdere personen wilt komen, kunt u dit met de assistente overleggen.  Bij veel voorkomende, niet ernstige, klachten kan de assistente u ook uitstekend adviseren. Zij is daartoe speciaal opgeleid.

Ook voor de assistente geldt een beroepsgeheim.

Meerdere medische vragen?

Er wordt per afspraak 15 minuten gereserveerd. Denkt u meer tijd nodig te hebben, overleg dan met de assistente. Zo nodig kan meer tijd worden ingepland.

E.H.B.O

Voor eerste hulp (open wonden, verbrandingen, kneuzingen, enz.) kunt u altijd onmiddellijk terecht. Als u van tevoren even belt of iemand laat bellen houden wij rekening met uw komst.

Huisdieren

Als u een bezoek brengt aan de praktijk verzoeken wij u uw evt. hond buiten te laten. Het is ook niet de bedoeling dat u uw hond op de arm mee naar binnen brengt,  ook al is de hond klein. Dit i.v.m. de hygiëne in de praktijk en mogelijke allergieën van patiënten en medewerkers.